La Fiscalia entra en el cos a cos polític abans del torn de Junqueras, la crònica del segon dia del judici i quatre notícies del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

"No es persegueix una ideologia": Així nega la Fiscalia la vulneració de drets exposada per les defenses / EFE

1.

La Fiscalia entra al cos a cos abans del torn de Junqueras. Abona el relat de la rebel·lió i deixa clar que no es mourà de la pena màxima: la rebel·lió. "El fiscal tria la venjança abans que la veritat", l'anàlisi del cap de Política, Maiol Roger. 

2.

El Congrés tomba els pressupostos de Sánchez i l’aboca a eleccions. Els independentistes mantenen les esmenes i el 28 d’abril guanya cos com a data electoral. "El judici del Procés implosiona la política espanyola", l'anàlisi del delegat de l'ARA a Madrid, Daniel Sánchez Ugart. 

3.

Les conseqüències de no haver aprovat els comptes del PSOE: menys polítiques socials i més dèficit. Catalunya perd 700 milions d'inversions de l'Estat

4.

La Generalitat amplia la moratòria per construir a la Costa Brava més enllà dels 500 metres. També revisarà 165 sectors on es podrien construir més de 20.000 habitatges. 

5.

Berlín rep amb polèmica l’amor prohibit de Coixet. La directora diu que "boicotejar un autor és incoherent" amb la defensa de la cultura.