L'ÚLTIMA NOVETAT DE TV3 PER A LA CANALLA
Mèdia 12/01/2011

'Fish & chips', menú infantil d'anglès

El canal Super3 estrena un nou programa amb què vol estimular l'aprenentatge de l'anglès entre els nens i nenes de 8 a 12 anys. Es dirà Fish & chips , i s'emetrà els dissabtes al migdia, a partir de les 13.15.

Auri Garcia Morera
2 min
Fish & chips Tindrà un públic actiu de 100 nens i nenes que participaran en el programa cantant, ballant, i animant els concursants.

BarcelonaTelevisió de Catalunya aposta per promoure l'anglès entre els més joves de la casa a través de la seva programació. Ja fa temps que ofereix una pista d'àudio en versió original de totes les sèries de dibuixos animats, ha emès diferents programes infantils que posaven l'èmfasi en l'anglès i ara estrena un nou concurs per a nens que té la promoció de la llengua com a principal objectiu. El programa es dirà Fish & chips i, com el seu nom indica, vol tenir un to molt amè i informal. El fish & chips és un plat típic anglès que, moltes vegades, es menja mentre es passeja pel carrer, i aquest naturalitat és la que vol aconseguir el concurs.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'objectiu és millorar el coneixement de la llengua anglesa, però segons expliquen els responsables de la programació infantil, Fish & chips no és un programa per ensenyar un idioma. La idea és jugar amb l'anglès i promoure'l d'una manera entretinguda i molt natural. Es tracta de fer que sigui una cosa divertida i d'anar introduint vocabulari sense que els nens se n'adonin.

Un combat entre dues escoles

Fish & chips serà un combat entre dues escoles, que estaran representades per dos equips de tres concursants cadascun. Tindrà proves molt diverses, com per exemple una de musical i una en què els participants hauran de dir si una sèrie de frases són vertaderes o falses.

A més dels concursants, tindrà un públic actiu de 100 nens i nenes que hi participaran cantant, ballant i animant els representants de la seva escola. El presentador, l'actor Oriol Puig, hi parlarà en català i en anglès, i ho farà tota l'estona amb un to amè, per tal de mostrar que l'anglès és una llengua que es pot utilitzar amb naturalitat.

La Tru també promou l'anglès

Actualment, el Super3 ja promou l'aprenentatge de l'anglès entre els nens a través d'un dels seus personatges. Es tracta de la Tru, una noia que, segons diuen els responsables del canal, transmet la idea que parlar anglès es glamurós. A partir d'aquest dissabte a les 13.15, aquest glamur es combinarà amb la informalitat del fish & chips.

stats