LES NOVETATS DE LA PROGRAMACIÓ
Mèdia 13/04/2011

'Física o química' tornarà donant més pes als problemes personals

Ana Milán, l'actriu que interpreta la professora d'anglès de Física o química , explica a l'ARA alguns dels secrets de la nova temporada de la sèrie. Hi ha nous personatges i una línia argumental diferent.

Auri Garcia Morera
2 min
'Física o química' tornarà donant més pes als problemes personals

BARCELONA.Física o química , la sèrie d'Antena 3 que explica les aventures dels professors i alumnes d'un institut de secundària, està a punt de tornar a la graella televisiva amb la seva setena temporada. Els nous capítols es van començar a rodar fa un mes i mig, i la cadena té previst estrenar-los a finals d'aquest mes o principis de maig, agafant el relleu d' El barco , que s'acabarà aviat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta nova temporada arriba amb novetats com la incorporació de l'actor Fernando Andina, Lucas a El comisario , que serà el nou director de l'institut. Segons explica Ana Milán, l'actriu coneguda pel personatge de Victoria a Camera café i que fa de professora d'anglès a Física o Química , l'arribada del nou director "serà la revolució".

Milán es resisteix a donar detalls, però finalment explica que l'arribada d'Enrique "serà com si el doctor House arribés al Zurbarán". Segons l'actriu, el nou director de l'institut té una personalitat molt forta i un caràcter més aviat agre. "També em recorda la Victoria de Camera café ", diu Milán, que revela que aquesta nova incorporació tocarà molt de prop el seu personatge, Olimpia.

En aquesta setena temporada, la línia argumental canviarà per donar més pes als problemes personals dels personatges. Així doncs, el nou director intervindrà en les relacions personals entre els professors i entre els alumnes, a banda de les qüestions acadèmiques. Ana Milán reconeix que les relacions entre els personatges són la part de la sèrie que interessa més el públic adolescent, i avança que en aquesta nova temporada seguiran tenint molta importància en les trames.

A més del nou director, arribaran a l'institut de Física o química una nova professora de filosofia i un nou professor d'art, i Ana Milán també explica que hi haurà alguns personatges que agafaran més pes del que tenien fins ara, com per exemple Jordi, Fer o Teresa. "Són més protagonistes, i les coses que els passen són més importants", diu Milán. "Jordi i Fer sorprendran molt i Teresa canviarà moltíssim i ja no serà la nena que havia estat fins ara", afegeix l'actriu.

Després d'un inici molt potent, Física o química ha anat perdent audiència amb el pas de les temporades, i té el repte de sorprendre i retenir el seu públic. Un repte que Ana Milán està segura que s'aconseguirà. "A mi particularment em sembla que és la millor temporada de totes les que hi ha hagut", diu Milán. "Totes les trames sorprenen, i no es fàcil fer-ho en la setena temporada".

stats