Mèdia 23/04/2011

Francesc Mauri: "Em cal un mòbil que soni bé tant si plou com si neva"

1 min

Tinc un Nokia 5800, a mig camí entre els més senzills i els smartphones . Per a la feina m'és imprescindible la connexió a internet, i també necessito el Bluetooth i la marcació per veu per fer-lo servir mentre vaig amb cotxe. Tota la resta, tret de l'alarma del despertador, em sobra. De fet, ni tan sols acostumo a escriure missatges, perquè tinc tarifa plana i em surt molt més a compte trucar. El que jo necessito és un mòbil sòlid, per trucar tant si plou com si neva, i amb telèfons que no eren Nokia havia comprovat que eren molt d'aparador, per lluir a la taula del despatx, però que després donaven problemes. Potser sí que aviat canviaré de telèfon per millorar la qualitat de la veu, que és molt important per fer cròniques per la ràdio. Però no vaig a l'última: és llençar els diners, perquè si t'esperes una mica, tot baixa de preu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No em trobaràs a les xarxes socials. No són la meva prioritat, i no tinc temps. Si m'hi volgués dedicar una mica hauria de treure temps d'una altra banda, de la feina o de la família, i no puc fer-ho.

Per a la televisió també tinc poc temps, i només la miro al vespre: el Telenotícies i un programa de divertimento, com l'APM? -que procuro no perdre-me'l-, el Crackòvia, el Polònia, de vegades també el Zona zàping... I els dies que no m'haig de llevar d'hora, alguna pel·lícula. La ràdio l'escolto al cotxe. Poso els butlletins de Catalunya Informació i el trànsit, si no l'he pogut mirar per internet.

stats