Publicitat
Publicitat

Francisco Marhuenda, acomiadat de 13TV

El periodista no tornarà a col·laborar amb espais de la cadena de la Conferència Episcopal

Francisco Marhuenda deixarà d'aparèixer als programes de 13TV després que la direcció del canal hagi decidit prescindir d'ell, segons ha confirmat el mateix periodista a través del seu perfil de Twitter. El director de 'La Razón' s'ha mostrat molest amb la cadena perquè assegura que no ha rebut cap trucada oficial per notificar-li la noticia.

En un primer tuit, Marhuenda ha assegurat que Fernando Giménez Barriocanal, president de la Cope, i "altres" havien decidit fer-lo fora de 13TV. Uns minuts més tard, afegia que ni Barriocanal ni José María Gil Tamayo, secretari general de la Conferència Episcopal, li havien comunicat l'acomiadament personalment. "No s'han molestat a trucar-me", assegura. 

El periodista ha acabat el fil de tuits amb un últim missatge en què deia que, finalment, havia rebut una trucada de Gil Tamayo en què li assegurava que no tenia coneixement de la noticia. 

 

Poc després d'explicar-ho a la xarxa social, el periodista ho ha anunciat també al programa de ràdio 'Es la mañana de Federico', presentat per Jiménez Losantos. Durant la seva participació al programa, Marhuenda ha assegurat que es va assabentar de la decisió a través d'una altra col·laboradora, María Claver. 

13TV està immersa en un procés de renovació i, de fet, fa només un parell de setmanes es va fer públic que deixarien d'emetre 'La marimorena', un dels espais de debat més coneguts del canal.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT