Mèdia 11/06/2013

Franco i Hermann Tertsch coincideixen a Telemadrid

Mentre el tertulià parlava sobre Aznar, la cadena va començar a emetre imatges del dictador a les pantalles de darrere seu

Ara
1 min

BarcelonaHermann Terstch, el tertulià que va ser agredit al carrer i que en va culpar el programa 'El intermedio', de La Sexta –fins i tot els va demandar–, estava parlant a Telemadrid sobre una conferència de l'expresident espanyol José María Aznar al Club S.XXI quan es van començar a emetre imatges del dictador Francisco Franco a les pantalles de darrere seu. Durant el principi de la seva al·locució, Tertsch no s'adona que aquestes imatges s'estan emetent. Tot i això, quan percep aquest rerefons, fins i tot es perd del que estava dient.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest error va tenir lloc al programa 'Diario de la noche', de la cadena pública Telemadrid. Tertsch ha donat explicacions via Twitter del que va passar. Ell se'n desentén: "Va ser durant la meva intervenció. He demanat explicacions. Em diuen que hi havia ordres de treure material de 'la Transició'. Era d'abans", va respondre a una usuària de Twitter que s'interessava per aquest error.

stats