Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Frederic Vincent: "Combino mòbil prehistòric amb iPad"

Tinc un Nokia d'aquests una mica antics, que deu tenir tres anyets, com a mínim. Me l'he de canviar aviat perquè se m'apaga sol, però de moment tira, i ja em serveix per trucar i enviar missatges. Quan me'l canviï, suposo que me'n buscaré un d'aquests més avançats, tot i que ara vaig amb iPad, també. Combino el mòbil prehistòric amb un iPad que em van regalar, i que faig servir per mirar el mail, mirar els mitjans digitals, descarregar el diari... És molt útil, però és un vici.

Sóc més d'enviar missatges que de fer trucades, amb el mòbil. En un dia normal, faig un parell o tres de trucades, i no gaire llargues. M'agrada resoldre-ho ràpid, tot i que no sempre és possible. Abans era molt més de fer trucades molt llargues, però cada cop menys. De missatges, n'envio cinc o sis al dia.

Els dies de cada dia llegeixo la premsa impresa a la feina, i els caps de setmana me la baixo a través de l'iPad, o em miro les actualitzacions de les edicions digitals. Sóc molt de la ràdio, per deformació professional, i encara que no vulgui hi estic permanentment enganxat. Sobretot, a la SER. A la tele, més que res, miro el 3/24. Abans mirava els informatius del migdia i del vespre, però ara només miro el 3/24. També sóc molt de sèries, tot i que en DVD o descarregades d'internet. Sóc poc pacient, i m'agrada més mirar les coses quan jo puc, en comptes de mirar la tele a una hora concreta.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT