Mitjans públics
Mèdia 21/04/2012

Gabilondo creu que s'ha acabat "el temps de la dignitat recuperada a TVE"

En el seu videoblog a la web d''El País', el periodista carrega contra el PP per la seva "indecent" campanya de desprestigi sobre la televisió pública i contra els "companys de professió" que han actuat com a "carronyaires"

Ara
1 min
Iñaki Gabilondo al seu videoblog

Barcelona"S'ha acabat. 'Consumatum est'. El temps de la dignitat recuperada a Televisió Espanyola ha conclòs". Amb aquesta contundència arrenca Iñaki Gabilondo el seu últim 'post' al seu videoblog de la web d''El País', que fa referència al decret aprovat aquest divendres pel consell de ministres per possibilitar l'elecció del futur president de RTVE sense necessitat de consensuar-lo amb l'oposició.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Més enllà de "la pena democràtica" que sent per l'aprovació d'aquesta norma, Gabilondo critica amb duresa la campanya "més indecent que recordem" que el PP ha dut a terme durant els últims mesos "arremetent contra els professionals de TVE i la seva feina i dient tonteries històriques de gran calibre com que mai s'havia vist una televisió més sectària i ximpleries així". Segons ell, TVE ha fet darrerament "una feina de gran mèrit", i a més els populars no tenien "legitimació"per fer aquestes acusacions, ja que les cadenes autonòmiques dels territoris on governen han arribat "gairebé fins a la indecència en l'escamoteig informatiu de les coses més delicades".

A més, Gabilondo denuncia "els companys de professió que han participat com veritables carronyaires en aquesta campanya contra TVE", la qual cosa, diu, converteix aquesta notícia en "nauseabunda". "Tristesa, pena, irritació i fàstic", conclou el periodista.

stats