Mèdia 10/02/2012

"El jutge defensor dels drets condemnat a Espanya", segons 'The New York Times'

La premsa d'arreu del planeta es fixa en el resultat d'un judici amb el "el ciutadà més important del país" com a acusat

Ara
1 min
New York Times

BarcelonaEl diari 'The New York Times' assegura que s'ha condemnat a 11 anys el jutge "defensor dels drets humans", Baltasar Garzón. A més, recorda les declaracions del seu advocat, que ha assegurat que el seu client sent una comprensible "desolació i dolor" en ser exclòs de la judicatura, "a la qual ha dedicat tota la seva vida".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El "jutge estrella espanyol", "que va guanyar fama mundial amb casos internacionals de drets humans" ha estat condemnat per "sobrepassar la seva jurisdicció en un cas de corrupció interna". Arran d'això, el diari 'USA Today' explica que ha rebut una inhabilitació d'11 anys, cosa que marca "una espectacular caiguda en desgràcia d'un dels ciutadans més importants de la nació".

El rotatiu francès 'Le Figaro' afirma que l

The Washington Post

Clarín

per ajudar en la detenció de l'exdictador xilè Augusto Pinochet". A més, el rotatiu recorda que "s'enfronta a dos altres càrrecs", un d'ells, per "excedir-se en la seva autoritat i investigar els crims del franquisme".

Il Corriere della Sera

stats