Mèdia 29/05/2012

La rectora de la UdG lamenta la imatge de la tancada a la universitat i afirma que no dimitirà, a la portada del 'Diari de Girona'

Els diaris gironins centren les seves portades en les protestes dels estudiants i en la intervenció dels Mossos d'Esquadra

Ara
1 min
Portada diari de girona dimarts 29 maig 2012

Barcelona'Diari de Girona': La rectora Anna Maria "Geli lamenta la imatge de la UdG tancada i afirma que no dimitirà". La portada també destaca: "Jutgen els mossos i empresaris acusats d'agredir un estafador".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Punt Avui Girona': "Dos mossos, jutjats per tortures a un estafador" i "Protesta per l'entrada dels Mossos a la UdG".

'Diari Ebre': "Les cabres i els focs tècnics, claus per a la gestió de Cardó" per tal de dur a terme un pla de prevenció d'incendis. La portada afegeix: "Reunió avui a Rasquera: Els alcaldes de la zona afectada per l'incendi es reuneixen avui amb representats de la Generalitat per tal d'analitzar les repercussions del foc".

'El Segre': "Sindicats i oposició insten a posar fi als sometents però els alcaldes els recolzen", en referència a un robatori al camp on va morir un lladre d'un atac de cor mentre fugia d'un sometent.

'Bondia Lleida': "La Paeria preveu que es puguin fer pagaments totalment online". I afegeix: "L'Ajuntament de Lleida ofereix 770 tramitacions per via telemàtica, quan fa 9 anys en posar-se en marxa el servei electrònic n'oferia sols 38"

stats