Ràdio
Mèdia 31/08/2012

Gemma Nierga copresentarà un espai en català a la Cadena SER Catalunya

L'emissora tornarà a narrar els partits del Barça durant la temporada que s'estrena dilluns

Ara
1 min
Gemma Nierga

BarcelonaA més d'estrenar la conducció compartida del matinal de la Cadena SER 'Hoy por Hoy' per a tot l'Estat amb Pepa Bueno, aquesta temporada Gemma Nierga també tornarà a fer ràdio en català. La periodista copresentarà el magazín 'L'Hora L' de la SER Catalunya juntament amb Frederic Vincent, des de les 12.20 i fins a les 13.00. A partir de la una, 'L'Hora L' aprofundirà en la proximitat: a Girona amb Màxim Castillo, a Lleida amb Maricel Benabarre, al Camp de Tarragona amb Jordi Cartanyà i a Andorra amb Ester Pons.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a l'espai 'El balcó', reduirà el seu horari i s'emetrà de 19.20 a 19.40, a la part final de 'La ventana', que serà presentada per Carles Francino i s'allargarà una hora, fins a les 20.00. A més, a partir d'aquesta temporada, la SER Catalunya oferirà també butlletins horaris en desconnexió per reforçar el seguiment de l'actualitat catalana.

Entre les novetats de la temporada de la SER a Catalunya, que s'estrena dilluns, hi ha també l'arribada de Jordi Martí al capdavant del programa esportiu 'La graderia', i la recuperació de les transmissions dels partits de futbol del Barça. Se n'encarregarà Joan Barau, i es podran seguir per l'ona mitjana i la web de l'emissora.

stats