Gemma Nierga s’incorpora a ‘El matí a Ràdio 4’ amb una secció matinal

La periodista dirigirà ‘Un cafè d’idees amb Gemma Nierga’, un espai en què es conversarà amb figures rellevants del panorama actual

RTVE ja prepara la pròxima temporada i una de les últimes novetats és la incorporació de Gemma Nierga a Ràdio 4 de RNE. A partir del setembre, la periodista es posarà al capdavant de la secció diària ‘Un cafè d’idees amb Gemma Nierga’ dins del programa ‘El matí a Ràdio 4’, dirigit per Ramon Castelló, segons ha avançat RTVE en un comunicat. 

Nierga, que compta amb una llarga trajectòria de més de tres dècades a la televisió, conversarà en directe amb polítics, empresaris i científics de primera línia. Les entrevistes tindran lloc a un carismàtic cafè del barri del Poble Nou de Barcelona que RTVE ha seleccionat amb la intenció de buscar “un ambient càlid i de confiança”. 

La secció s’emetrà de dilluns a dijous a les 8.30 h del matí i arrencarà l'11 de setembre. Per a aquesta primera emissió, ‘Un cafè d’idees amb Gemma Nierga’ tindrà com a convidats especials dues figures rellevants de l’actualitat política catalana per commemorar la Diada Nacional de Catalunya i comentar el panorama actual. 

La presència de Nierga a la pròxima temporada se suma a la llista de novetats de Ràdio 4. L’emissora també es reforça amb l’estrena del programa ‘En directe’, d’Olga Rodríguez, Gema Esteve i Lorena Amo, sobre temes quotidians i de participació, i l’ampliació del programa ‘Vida verda’, de Pilar Sampietro, sobre l’emergència climàtica. A més, Laura González prepararà un especial sobre l’emergència climàtica a ‘Zona random’ de dilluns a dijous i, d’altra banda, hi haurà un espai realitzat per alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Més continguts de