recull de portades
Mèdia 04/05/2012

"Glòria blanca: més madridistes que sindicalistes", a la portada de 'La Razón'

La celebració de la Lliga del Reial Madrid centra les portades dels diaris espanyols

Ara
1 min
razon

Barcelona'La Razón' dedica la portada d'aquest divendres a la celebració de la Lliga que ha guanyat el Reial Madrid, però el diari conservador no oblida el missatge polític. "Més madridistes que sindicalistes" destaca el rotatiu, en referència a la manifestació de l'1 de Maig que, segons diuen, va tenir la meitat d'assistència que les celebracions futbolístiques. El rotatiu destaca, també, que "el BCE dóna suport a les reformes però urgeix sanejar els bancs".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Altres diaris presenten els següents titulars, amb una forta prevalença dels arguments econòmics:

  • 'El Periódico' se centra en el consell de ministres d'aquest divendres, en què s'aprovarà un pla de liberalització de serveis. El diari concreta i diu: "Es ven: el govern debat obrir l'AVE al capital privat".
  • 'La Vanguardia' es fa ressò de la visita del ministre d'Economia a Catalunya i titula: "De Guindos no veu alternativa a la reducció del dèficit.
  • 'El Punt Avui' opta per la reunió del Banc Central Europeu i destaca: "El BCE s'aferra a la línia d'ajustaments de Merkel".
  • L'ARA també dedica l'obertura a la cimera europea a Barcelona i diu: "Draghi urgeix Espanya a retallar més".
  • 'El País', per la seva banda, explica: "València emet deute a un interès superior al dels països rescatats".
  • 'Abc' se centra en la victòria del Reial Madrid a la Lliga i diu: "Estem aquí per vosaltres", les paraules dels jugadors blancs.
  • 'El Mundo' opta per les declaracions del president espanyol, que insta a repensar l'estat de les autonomies i subratlla: "Rajoy ofereix al PSOE pactar la reforma del model d'Estat".
stats