Mèdia 01/10/2011

González s'ofereix com a "agitador" de campanya de Rubalcaba, recull la portada d''El Mundo'

L'entrada del FROB a quatre caixes, entre elles Unnim i CatalunyaCaixa, és la notícia principal a les portades dels diaris d'aquest dissabte. Entre els esportius, l''Sport' dedica la portada a la plena recuperació del jugador del Barça Gerard Piqué

Ara
2 min
Portada de El Mundo dissabte 1 d'octubre

BarcelonaL'expresident del govern espanyol, Felipe González, entra en la campanya del candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, i s'ofereix a ser-ne un "agitador", recull aquest dissabte El Mundo a la portada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els diaris donen màxim protagonista a les portades a l'entrada del govern espanyol, a través del FROB, a les caixes Unnim i CatalunyaCaixa.

La Vanguardia titula "L'Estat ha injecta ha injectat a les caixes 8.000 milions". La fotografia principal és una imatge de la president del Parlament, Núria de Gispert, en un moment distès durant les votacions d'ahir a la cambra.

El Periódico diu que "Les caixes ja són història"i també destaca la primera derrota de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, al ple municipal per les retallades del Govern d'Artur Mas. Sobre el títol "Al teu servei" hi apareix també una imatge de l'expresident, Felipe González, que va dir aquestes paraules al candidat socialista Alfredo Pérez Rubalcaba.

El Punt Avui recull en portada que "Salut elimina el dret a ser operat abans de sis mesos". També dóna com a informació destacada la mort del poeta Iborra a Barcelona a mans d'uns lladres de bicicletes. La geometria variable de Mas per pactar amb ERC i PP també és una de les informacions de portada.

A la portada de El País hi diu: "L'Estat nacionalitza les caixes d'estalvi ofegades pel totxo". La foto central és per a Rubalcaba flanquejat per Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero. La mort al Iemen d'un cap d'Al Qaida a mans de la CIA també hi apareix entre les notícies principals. El diari destaca la llum verda del govern al pla del lehendakari d'apropar presos bascos.

L'Sport dedica la portada a la recuperació de Piqué, que ja està llest per jugar. "100% Piqué", titula. A més a més, destaca la remuntada del Barça de bàsquet ahir contra el Madrid a la semifinal de la Supercopa.

Mundo Deportivo presenta les generacions de joves de la masia. "Són molt bons", diu el titular, que acompanya tres fotos dels joves Rafinha, Deulofeu i Dongou. El diari esportiu també destaca que "A Pochettino no li agradaria que el Barça guanyés la lliga".

El diari Marca dedica a Mourinho la portada i diu que el Madrid mai havia marcat tant abans de la seva arribada al club blanc. "Míster Pichichi", titulen.

stats