Gordon-Levitt liderarà 'Mr.Corman', la nova proposta d'Apple TV+

La dramèdia, que seguirà un professor d'institut a Los Angeles, suposa el retorn de l'actor a la televisió des del 2001

Joseph Gordon-Levitt, l'actor nord-americà que ha ressaltat a 'Origen' i '500 days of summer', tornarà a la petita pantalla després de gairebé 20 anys. L'intèrpret prepara 'Mr. Corman', una dramèdia que s'estrenarà a la futura plataforma en 'streaming' Apple TV+, després d'haver-se cancel·lat 'Bastards'.

Gordon-Levitt serà l'escriptor, director, productor i actor principal d'aquest nou projecte. La comèdia dramàtica seguirà Mr. Corman, un professor que fa classes en un l'institut públic de la vall de  San Fernando a Los Angeles mentre accepta que es fa gran i entra a l'edat adulta. Aquesta sèrie suposa el retorn de l'actor a la televisió des que va abandonar la 'sitcom' de la NBC 'Cosas de marcianos' el 2001.

La proposta d'una sèrie més alegre arriba després que Apple hagi decidit no tirar endavant amb 'Bastards', un drama de venjança que havia de protagonitzar Richard Gere com un veterà del Vietnam. La plataforma va decidir descartar-ho perquè "era massa fosc i no encaixava amb la programació que Apple volia oferir al seu servei", segons va informar 'Hollywood Reporter'.