Mèdia 25/12/2011

"Gràcies per fer-me feliç. Prometo lluitar per guanyar més títols", el bon Nadal de Messi a la portada de l''Sport'

El blaugrana desitja bones festes als catalans des de l'Argentina, on passa les vacances. Als diaris d'informació general, la notícia predominant és l'advertiment de Joan Carles I a Urdangarin en el seu discurs nadalenc

Ara
1 min
Sport 25/12/2011

Barcelona"Bon Nadal. Gràcies per fer-me feliç. Us prometo lluitar per guanyar més títols". És el que diu Messi als catalans, des de l'Argentina, on passa les vacances, a la portada del diari 'Sport', una de les més optimistes de les que s'han publicat aquest diumenge, dia de Nadal. També 'El Mundo Deportivo' presenta la fam de títols, encara, d'un altre jugador del Barça. "Alves vol el triplet", diu el rotatiu, amb una fotografia del blaugrana amb barretina de pare Noël i ensenyan tres dits: un per la Lliga, un per la Champions i un per la Copa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La majoria de diaris d'informació general, en canvi, trien el discurs del rei espanyol, Joan Carles I, en què va advertir ímplicitament el seu gendre, Iñaki Urdangarin, que haurà de ser jutjat. "La justíicia és igual per a tothom", és la frase escollida per 'La Vanguardia', 'El Periódico' i 'La Razón'. I l'ARA escull un altre fragment del missatge reial: "Qualsevol acció censurable ha de ser jutjada i sancionada".

'El Punt Avui' tria un altre tema per obrir l'edició d'avui: "La dècada de l'euro ha disparat els preus un 35%".

Avui, dia de Nadal, la majoria de diaris de Madrid no s'editen, ja que és el dia de descans dels quiosquers. A Catalunya aquesta aturada es fa demà, de manera que el dia de Sant Esteve no hi ha els diaris editats a Barcelona.

stats