Mèdia 30/05/2011

Gran Guia de Vacances 2011 amb l'ARA, el diumenge 5 de juny

Tot el que necessites saber per passar unes vacances descobrint Catalunya, amb informació pràctica i 350 propostes concretes. Per només 4,95€

Joan Morales i Morera, director de Descobrir Catalunya
2 min
Portada guia vacances

BarcelonaJa s'acosta l'estiu i un cop més ens assalta el dubte sobre què hi farem. Tant si decidim fer algun viatge a l'estranger com si passarem íntegrament les vacances al nostre país, és del tot segur que en aquests mesos que vénen tindrem temps i ganes de gaudir de les oportunitats que ofereix l'estació més càlida de l'any. I és més que probable també que moltes de les propostes que portem a terme tindran origen i destinació en els territoris de parla catalana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'això va aquesta gran guia de vacances del 2011 que ofereix l'ARA el diumenge 5 de juny. Del turisme de proximitat, que és el que ens ocupa la major part de l'any. Al capdavall, som el que vivim i el nostre entorn ens condiciona molt més del que ens agrada admetre. Però no patiu, tenim molts motius per celebrar que ens hagi tocat un indret tan divers i ple de possibilitats per fer les nostres escapades. I si no us ho creieu, perquè de vegades perdem la perspectiva i l'autoestima no és una de les virtuts principals dels catalans, aquí teniu una petita mostra del que s'hi pot fer. Petita, perquè comptat i debatut (entre propostes tematitzades i opcions de restaurants, allotjaments, museus i altres) només us indiquem un miler d'idees.

Aquest especial està estructurat en dos grans blocs. D'una banda, 350 propostes desenvolupades, amb la seva respectiva informació pràctica, per triar i remenar. I, perquè estiguin més endreçades i facin millor servei, estan repartides en dotze apartats que satisfaran els desitjos dels lectors. El resultat és un bon catàleg de recursos turístics, que també pot funcionar com una descripció objectiva del que oferim al món. És a dir, com un argumentari d'orgull de país: receptes i productes de la terra, platges i cales de somni, fires i festes populars, llocs insòlits i racons amagats, castells i monuments i un llarg etcètera. No cal dir que aquesta tria és àmplia, i s'hi podran inspirar tant aquells que viatgen en família, com els qui volen tranquil·litat i els qui cerquen emocions més fortes i íntimes.

Clou el volum una extensa guia pràctica, organitzada per comarques, amb la informació d'allotjaments —en especial, de cases i establiments de turisme rural—, restaurants i museus que es poden visitar aprofitant alguna de les propostes precedents. És el contrapunt necessari a la que pretén ser una guia útil i pensada per descobrir Catalunya. Un minúscul granet de sorra, en definitiva, en l'agraïda tasca de divulgar el nostre immens patrimoni cultural: paisatgístic, arquitectònic, festiu, gastronòmic, històric...

La Guia de vacances es pot adquirir amb l'ARA el proper 5 de juny per només 4,95€.

Bones vacances!

stats