Publicitat
Publicitat

ARA

Grècia s'encén, portada de l'ARA

La violència als carrers d'Atenes mentre al Parlament grec s'aprovava un sever pla d'austeritat obre l'edició d'aquest dijous

Flames i fumera davant mateix del Parlament grec, a la plaça Sintagma d'Atenes, on fa dies i dies que hi acampen i hi protesten els 'indignats' grecs. Aquesta imatge obre la portada de l'ARA d'aquest dijous. Una foto que explica el titular: Grècia s'encén. La violència ha acompanyat aquest dimecres el debat i la votació parlamentària que ha portat Grècia a aprovar un sever pla d'austeritat que li permetrà rebre el rescat de la UE, que havia posat aquesta condició. L'enviada especial de l'ARA a Atenes, Cristina Mas, n'explica tots els detalls.

L'altre tema destacat a la portada és la reaparició d'Antoni Castells, que aquest dimecres s'ha reivindicat en una conferència al Cercle d'Economia en què ha defensat la seva gestió, ha criticat el govern d'Artur Mas perquè "és una distorsió inacceptable" dir que el tripartit malgastava. Però també ha llançat un missatge al PSC: "No es poden fer concessions al populisme" atacant les retallades necessàries.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT