MITJANS
Mèdia 16/05/2012

El grup Intereconomía anuncia un ERO que afectarà 200 treballadors

Es tracta de prop d'un terç de la plantilla del grup, que compta amb 700 treballadors

Ara
1 min
Intereconomía

BarcelonaLa direcció d'Intereconomía ha comunicat aquest dimarts als treballadors els detalls d'un ERO que afectarà entre 150 i 200 empleats de la plantilla, que compta amb 700 persones. Ara s'obre un període de negociació de quinze dies, abans que es presenti davant la conselleria d'ocupació de la Comunitat de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'empresa ofereix 30 dies per any treballat. A més, els empleats que continuïn patiran una reducció salarial del 10%, segons han explicat a l'ARA fonts de la plantilla. El gruix dels acomiadaments se centraran en Intereconomía Corporación, on s'integren els canals, els departaments administratius i d'operacions del grup. A Intereconomía TV estan previstos uns 50 acomiadaments. També es pretén reduir un 30% la plantilla de 'La Gaceta', on treballen unes 147 persones.

La direcció d'Intereconomía ha justificat l'ERO per la crisi econòmica i, en particular, publicitària. Amb tot, l'empresa compta amb un deute superior als 40 milions d'euros i unes pèrdues de 39 milions en els darrers quatre exercicis.

stats