RECULL DE PREMSA
Mèdia 10/12/2011

"Guanyarem!", el clàssic a la portada de l''Sport'

El primer Madrid-Barça d'aquest vespre, a les portades dels diaris esportius. La premsa generalista destaca l'acord per salvar l'euro del què s'ha exclòs Londres

Ara
2 min
El clàssic, a la portada de l''Sport'

BarcelonaEl primer clàssic de la Lliga de futbol que es juga aquest vespre al Santiago Bernabéu ocupa totes les portades dels diaris esportius d'avui. Així, el diari Sport opta per un missatge per insuflar moral i titula 'Guanyarem' i un gran escut blaugrana acompanyat del missatge "confiem en vosaltres", en què el diari es dirigeix a l'equip de Pep Guardiola: "Aquesta nit podeu tornar a demostrar que porteu l'escut del Barça al cor". El 9 Esportiu opta per un "De tu a tu", i simbolitza la rivalitat amb quatre imatges que encaren els protagonistes del duel. El Mundo Deportivo juga amb un "Que ve, que ve", i situa Messi de protagonista de la portada. Marca posa una pilota al centre de la portada acompanyada pel text "El clàssic es guanya amb això", i apunta que Moutinho no canviarà el seu joc per intentar vèncer el Barça.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acord europeu per salvar l'euro és el titular compartit per la premsa generalista. El Periódico fa un joc de paraules amb els símbols de l'euro i la lliura. "Europa es deslliura", titula el rotatiu. "Europa avança sense el Regne Unit", destaca El Punt Avui. La Vanguardia subratlla que "Europa se salva", per subratllar que la nova aliança assumeix sense drames l'exclusió britànica. Per El País, "Neix l'Europa sense Londres"; El Mundo interpreta que "La UE reneix més austera, homogènia i sense Londres" i l'ABC que "El Regne Unit s'aïlla de la nova Europa". En una línia similar, La Razón destaca "Benvinguda Europa; Bye, bye Cameron", i el Público titula "Europa se sotmet a la disciplina alemanya".

stats