CAMPANADES
Mèdia 31/12/2011

Guia per canviar d'any davant la televisió

L'humor i la música són els ingredients bàsics dels especials televisius d'aquesta nit de Cap d'Any. TV3 emetrà les campanades des de Guissona, i tots els canals espanyols ho faran des de Madrid.

Albert Castellví Roca
2 min
01. El Mourinho i el Guardiola de Crackòvia amb Agnès Marquès. 02. Anne Igartiburu i José Mota.

BARCELONALa majoria de cadenes de televisió ofereixen aquesta nit una programació especial per acompanyar els espectadors durant les últimes hores del 2011 i les primeres del 2012.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3 es desplaçarà fins a Guissona, a la Segarra, des d'on Agnès Marquès i els dobles de Pep Guardiola i José Mourinho del Crackòvia donaran la benvinguda al 2012. L'humor serà el protagonista de la nit a la cadena catalana, amb una edició del Zona zàping , el resum de l'any del Polònia , un especial del Crackòvia i, després de les campanades, un recull dels moments més divertits de la història de TV3.

De fet, l'humor serà un element fonamental en totes les cadenes, i en el cas dels canals espanyols hi haurà un altre element comú: tots acomiadaran l'any des de la Puerta del Sol de Madrid. A La 1 se n'encarregaran Anne Igartiburu i José Mota, que també amenitzarà les hores prèvies amb l'especial Seven. Los siete pecados capitales de provincia . A partir de les 23.15 i fins a la matinada, la protagonista serà la música, en un programa que acollirà actuacions d'Il Divo, David Bisbal i Luz Casal, entre d'altres.

A Antena 3, la vetllada començarà amb un clàssic, Lo mejor de cada casa , en què els presentadors de la cadena mostren les imatges més divertides de l'any i ofereixen un recull de pífies. Carlos Sobera i Carolina Cerezuela seran els responsables de guiar els espectadors durant les campanades, i l'any nou començarà, també, amb actuacions musicals, entre les quals destaquen les de Juan Magan i Michel Teló.

Per la seva banda, Telecinco ha deixat el programa especial de Cap d'Any en mans de Paz Padilla i Joaquín Prat, que durant sis hores rebran una llarga llista de grups musicals. Entremig, Jorge Javier Vázquez, Isabel Pantoja i Kiko Rivera presentaran les campanades.

La proposta més original -i també la més breu- és la de La Sexta, que acomiadarà l'any amb un especial de 20 minuts que reproduirà el sopar de dues famílies de zombis. El Gran Wyoming i Usun Yoon menjaran el raïm des de la Puerta del Sol.

A 8TV, les campanades interrompran només durant uns instants l'emissió de la pel·lícula En el amor todo está permitido , mentre que BTV substituirà les dotze campanades per dotze petons mítics de la història del cinema.

stats