EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 16/04/2011

Guillem Solé: "Em va caure l'iPhone dins una sopa de peix"

1 min
Guillem Solé és el cantant de Búhos i col·labora amb diversos mitjans.

Tinc un iPhone 4, que va venir casualment. Em van fer una bona oferta, amb una tarifa plana com la que ja tenia i amb el mòbil gratis, i em vaig canviar de companyia. Li trec molt suc, i fins i tot hi estic una miqueta atrapadet. Abans feia servir el mòbil només per trucar, i amb l'iPhone ja no. Hi faig servir el mail, Facebook, Twitter, Google Maps.... També miro moltes coses a Youtube, perquè m'agrada la música i aprofito per mirar vídeos de música, i fins i tot algun programa de televisió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Faig bastantes trucades, sobretot de feina. Amb l'agència de management ens truquem gairebé deu vegades al dia, així que deu o dotze trucades segur que cauen. Al vespre és quan em relaxo i truco a algun col·lega, als mateixos companys del grup, etc.

Una vegada, al carnaval de Solsona, em va caure l'iPhone d'uns d'una sopa de peix. Em va relliscar, i només hi va estar dos o tres segons, però va quedar impregnat de sopa. Des de llavors, sempre em diuen que el mòbil em fa olor de peix. Per sort, ha continuat funcionant.

Sóc radioaddicte des de la infància. Me'n vaig a dormir escoltant la ràdio, em desperto escoltant la ràdio, i durant el dia també escolto molta ràdio. M'estimo més escoltar les notícies farcides d'opinió de la ràdio que no veure les notícies de la tele. Miro quatre o cinc programes comptats, com els d'esports de TV3. Són potentíssims. De vegades no ens adonem del que tenim fins que ho perdem.

stats