La HBO estrena ‘Togetherness’, una comèdia dels germans Duplass

L’estrena de la nova temporada de Girls servirà perquè la HBO renovi la seva oferta dels diumenges i col·loqui a la graella Togetherness, una sitcom que va encarregar l’any 2013 als germans Mark i Jay Duplass, coneguts per haver impulsat, fa una dècada, l’anomenat moviment mumblecore (consistent a fer pel·lícules de baix pressupost, sovint amb actors no professionals i conduïdes fonamentalment pels diàlegs, sovint improvisats).

La sèrie, de la qual s’han filmat de moment vuit episodis, explica la història de dues parelles que comparteixen sostre. Mark Duplass, a banda de dirigir, interpreta un dels protagonistes -un afable però excèntric home amb una vida aparentment perfecta- al costat de Melanie Lynskey ( Dos hombres y medio ), que assumeix el paper d’esposa. Sota el vernís radiant, ell acumula problemes personals -els deu anys de matrimoni comencen a pesar- i també professionals.

L’altra parella està encarnada per Amanda Peet ( The good wife ) i Steve Zissis ( Baghead, Cyrus, és un actor fetitxe dels Duplass i coguionista d’aquesta sèrie). En aquest cas, ella és una triomfadora neuròtica, mentre que ell està frustrat perquè, com a actor, fa 20 anys que intenta, sense èxit, fer-se un nom a la dura ciutat de Los Angeles (i que, com a desgràcia afegida, només té un sol amic al món). Tot i la seva estructura de sitcom clàssica, la sèrie aspira a anar una mica més enllà del gènere i està matisada amb tocs agredolços i moments d’intimitat.

Més continguts de