La HBO encarrega la producció del pilot d'una preqüela de 'Joc de trons'

La nova sèrie se situarà milers d'anys abans de la trama de la ficció original

La HBO ha donat llum verda al primer projecte derivat de l'univers de 'Joc de trons', la seva sèrie estrella. La cadena ha encarregat la producció del capítol pilot d'una preqüela de la ficció que se situarà a Ponent milers d'anys abans dels fets que tenen lloc a la sèrie original. El creador de 'Joc de trons', George R.R. Martin, és un dels productors executius d'aquesta nova proposta, que té com a guionista Jane Goldman, autora dels guions de pel·lícules com 'Kingsman' o 'Kickass'. 

Segons la cadena, la nova sèrie narrarà "el descens del món des de la daurada Era dels Herois fins a la seva època més fosca". "Una cosa és segura: des dels terrorífics secrets de la història de Ponent fins al veritable origen dels caminants blancs, els misteris de l'Est i la llegenda dels Stark, no és la història que ens pensem que coneixem", assegura la HBO. 

A més de Martin, entre els productors executius de la sèrie hi haurà la mateixa Goldman, Vince Gerardis i Daniel Zelman, creador de ficcions com 'Danys i perjudicis' o 'Bloodline'. En canvi, els creadors de 'Joc de trons', David Benioff i D.B. Weiss, no hi estaran implicats. 

Aquest projecte que de moment comença a tirar endavant és un dels cinc que la HBO tenia sobre la taula per donar continuïtat a la seva sèrie de més èxit, que s'acomiadarà l'any que ve amb l'emissió de la vuitena i última temporada, de només sis capítols.

Més continguts de