Publicitat
Publicitat

HBO dóna llum verda a la comèdia 'Family tree'

La cadena HBO té un nou projecte entre mans. Es tracta de la sèrie Family tree , protagonitzada per Chris O'Dowd ( La boda de mi mejor amiga, Els informàtics ). L'actor irlandès encarnarà Tom Chadwick, un home de trenta anys que, després de perdre la feina i la nòvia, comença a tenir dubtes sobre la seva identitat. Enmig de la seva confusió, rep una caixa de pertinences d'una tieta-àvia a qui mai ha arribat a conèixer. Chadwick decidirà aleshores investigar el seu llinatge familiar i, a poc a poc, anirà descobrint tot un món d'històries i personatges estrafolaris.

El creador de la ficció, l'actor, director i guionista Christopher Guest (Mrs. Henderson presenta , Una noche en el museo 2 ) també apareixerà a Family tree , com ja ha fet en algunes de les pel·lícules que ha dirigit. Seguirà el seu exemple Jim Piddock, el cocreador, director i guionista de la sèrie. Tots dos en seran els productors executius, juntament amb Karen Murphy.

Family tree se suma així a la llarga llista de ficcions de producció pròpia del canal nord-americà HBO, entre les quals destaquen Los Soprano , The wire , True blood , Juego de tronos, A dos metros bajo tierra o Sexo en Nueva York . HBO emetrà la nova ficció als Estats Units i cedirà els drets a la BBC perquè el canal britànic l'emeti al Regne Unit.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT