Recull de premsa
Mèdia 10/01/2012

“'Hat trick' d'or” de Messi, a la portada del diari 'Mundo Deportivo'

La premsa aplaudeix Messi i Guardiola pels guardons aconseguits a la Gala FIFA. 'Marca' recorda: “El futbol en deu una a Xavi”. La defensa del model català d'Artur Mas a Londres i els judicis a Camps i Matas, vinculats amb el cas Urdangarin, són els arguments principals a les portades d'aquest dimarts

Ara
2 min
El Mundo Deportivo, 10 de gener

BarcelonaLa fotografia de Lionel Messi és la imatge de portada tant a la premsa esportiva com a la generalista. Aquest dimarts tots els rotatius lloen la figura del crac argentí i del tècnic del Barça, que ahir van ser els grans protagonistes de la Gala FIFA Pilota d'Or 2011. “Hat trick d'or”, titula Mundo Deportivo, que destaca les dedicatòries de Messi i Guardiola a Xavi i Tito Viloanova, respectivament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El 9 esportiu diu: “Les 3 primeres”, fent referència al triple triomf consecutiu de Messi, que iguala el registre de Platini.

L'Sport acompanya Messi de Shakira i titula: “Un cant al Barça”.

A la premsa esportiva de Madrid, Marca aplaudeix l'astre argentí i titula: “Bravo, Messi”, però recorda que “el futbol en deu una a Xavi” . L'As, amb to informatiu, titula: “Messi, Pilota d'Or amb el 47,8% dels vots”.

La visita del president de la Generalitat, Artur Mas, a Londres, a la cimera de líders liberaldemòcrates europeus, també encapçala alguns rotatius. El Punt Avui evoca les paraules del president català i titula: “Perill d'asfíxia”. L'ARA rebla: “Mas denuncia el 'drenatge fiscal'”.

La Vanguardia opta per la reunió entre la cancellera alemanya i el president francès i titula: “Merkozy ven optimisme”.

Público presenta l'etiqueta “La corrupció en el PP” i acompanya les fotografies de Francisco Camps i Jaume Matas amb el titular: “Un altre 'president modèlic' al banc dels acusats”. El Periodico i El Mundo assenyalen els vincles dels casos de presumpta corrupció que esquitxen Matas i el duc de Palma i diuen, respectivament: “Imputats alts càrrecs del PP en el cas Urdangarin” i “Matas i l'apoderat d'Aizoon, imputats en el cas Urdangarin”.

El País es decanta per les finances públiques del País Valencià i titula: “Fabra apuja l'IRPF i la gasolina per frenar amb urgència el dèficit”.

L'Abc centra l'atenció, per segon dia consecutiu, en un altre cas de presumpta corrupció que implicaria el fill de Chaves i la Junta d'Andalusia. Avui presenta noves declaracions del xofer del director general de Treball andalús i titula: “Consumíem cocaïna diàriament amb els diners d'una subvenció”.

stats