Heredia, Cruanyes, Prats i Sans conduiran la nit electoral de TV3

Ana Blanco i Carlos Franganillo presentaran la de La 1, i Antonio García Ferreras la de La Sexta

Lídia Heredia, Toni Cruanyes, Carles Prats i Raquel Sans seran els presentadors del programa especial que TV3 i el 3/24 oferiran diumenge a la nit per seguir el tram final de la jornada electoral i analitzar-ne els resultats. L’espai començarà uns minuts abans de les set de la tarda i tindrà el primer moment clau a les vuit, quan, coincidint amb el tancament dels col·legis, s’oferiran els resultats del sondeig que GAD-3 elabora conjuntament per a RTVE i els canals autonòmics agrupats a la FORTA. L’emissió de TV3 mantindrà la línia de les últimes nits electorals, amb un ús intensiu de la realitat augmentada que permetrà, per exemple, pintar els escons del Congrés i del Senat del color corresponent a cada partit o desplaçar-se entre els diferents pisos d’un ascensor virtual per mostrar sobre el mapa els resultats a Catalunya o al conjunt de l’Estat.

A La 1 la nit electoral quedarà en mans d’Ana Blanco i Carlos Franganillo, i a La Sexta se’n farà càrrec Antonio García Ferreras. Antena 3 no ha revelat encara qui estarà al capdavant del seu especial.

Mediaset tampoc no ha donat detalls sobre el seu programa, però ha avançat que s’emetrà el mateix a Telecinco i a Cuatro. El debat de Gran hermano VIP, que ocupa habitualment la nit de diumenge a Telecinco, s’emetrà en aquesta ocasió en el seu servei de streaming de pagament, Mitele Plus. La cadena explica que quan el recompte de vots estigui “suficientment avançat”, Telecinco passarà a emetre el reality i Cuatro continuarà amb l’especial.