MITJANS PÚBLICS
Mèdia 20/04/2012

Homs: "Privatitzar TV3 ni ens ha passat pel cap"

El portaveu del Govern referma la intenció de la Generalitat de mantenir un model de televisió pública

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha volgut deixar clar que "els mitjans públics de la Corporació han de continuar sent públics". Les declaracions arriben després que el consell de ministres hagi aprovat aquest divendres el decret que permet privatitzar les televisions autonòmiques. "La privatització ni tan sols ens ha passat pel cap", ha afirmat Homs. El portaveu del govern ha apel·lat a la necessitat de mantenir "un servei públic", que queda justificat per la "defensa constant de la llengua", imprescindible en el panorama "d'una nació sense estat propi".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Homs ha afegit que la possibilitat de privatitzar les televisions "segurament és una iniciativa legal pensada per a altres cadenes autonòmiques". "Nosaltres mantindrem el model de servei i la titularitat públics propis de la Corporació", ha conclòs.

Pel que fa a l'exigència de mantenir un dèficit zero, Homs ha subratllat que "sempre s'intenta complir a tot arreu, no només en els organismes de la Corporació. "No ens preocupa en absolut", ha dit.

stats