Publicitat
Publicitat

Mitjans públics

Homs considera "impensable" retirar la publicitat de TV3 i Catalunya Ràdio

La ponència que redacta la nova llei de la CCMA va acceptar ahir una esmena del PP perquè l'emissora pública renunciï als anuncis

El Govern creu que és "impensable" retirar la publicitat de TV3 i de Catalunya Ràdio "en aquest context". Ho ha deixat clar el portaveu de l'executiu català, Francesc Homs, en una entrevista a 'Els matins' de TV3, en què ha defensat que els mitjans públics catalans mantinguin, si més no mentre duri la crisi, la doble font de finançament actual, a través d'anuncis i de les aportacions de la Generalitat.

Aquest posicionament xoca amb l'acord a què va arribar ahir la ponència parlamentària que redacta la nova llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que va acceptar incloure al text –que el ple del Parlament hauria d'aprovar el 15 o el 22 d'aquest mes– una esmena proposada pel PP perquè Catalunya Ràdio renunciï a la publicitat. El text, però, no preveu que la supressió dels anuncis sigui immediata, sinó que parla d'una desaparició progressiva i sense cap termini fixat.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT