Televisió
Mèdia 09/02/2012

'House' s'acomiadarà al final de l'actual temporada

Després de vuit anys, els productors admeten que la decisió ha estat "dolorosa"

Efe
1 min
Hugh Laurie protagonitza 'House'

Los AngelesLa sèrie 'House', una de les més exitoses de la televisió nord-americana, s'acabarà al final de la vuitena temporada, actualment en antena, segons ha informat aquest dijous a la matinada la cadena Fox en un comunicat. Els mateixos productors han decidit no continuar endavant amb la sèrie que protagonitza Hugh Laurie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

David Shore, Katie Jacobs i el mateix Laurie, productors executius de la sèrie, asseguren en una nota que "la decisió d'acabar-la ara o mai ha estat dolorosa, ja que posa en risc centenars de relacions properes que s'han anat desenvolupant durant els últims vuit anys, però també perquè la sèrie ha estat una font de gran orgull per a tots els involucrats".

Per la seva banda, el màxim responsable d'entreteniment de Fox, Kevin Reilly, també ha opinat en un comunicat en què assegura que respecten la decisió dels productors "amb gran pesar i amb un nus a la gola", i recorda que "durant vuit temporades" l'equip de la sèrie els ha donat "alguns dels millors personatges i les històries més emotives mai vistes a la televisió".

Tot i que des de la primera temporada ja hi havia hagut rumors sobre la possible cancel·lació de la sèrie, el cert és que 'House' s'ha acabat convertint en un èxit d'audiència arreu del món. Tot i així, des de l'any passat va començar a experimentar un descens, que ha acabat donant lloc al final definitiu de la sèrie, que arribarà a l'abril, després de vuit anys i 177 capítols. Pel camí, 'House' ha recollit diversos premis, entre els quals destaquen quatre Emmys i dos Globus d'Or.

stats