Xarxes
Mèdia 22/05/2012

El 'Huffington Post' en castellà estrena Facebook i Twitter i anuncia el llançament per al 7 de juny

Serà dirigit per Montserrat Domínguez i s'unirà a les versions nord-americana, britànica, francesa i canadenca

Ara
1 min

BarcelonaL'edició en castellà del diari digital nord-americà 'The Huffington Post' es posarà en marxa el 7 de juny. Ho ha anunciat aquest matí el mateix mitjà a través dels seus comptes de Twitter i Facebook, estrenats aquest mateix dimarts. "Hola! Ja pots seguir-nos a Twitter i Facebook. A partir del 7 de juny t'esperem a la nostra web", diu el primer tuit del nou mitjà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Huffington Post', que neix fruit de l'associació del portal creat per Arianna Huffington i el diari 'El País', serà dirigit per la periodista Montserrat Domínguez. Aquesta edició mesclarà, segons va avançar en el seu dia el rotatiu espanyol, alguns continguts de l'edició nord-americana amb aportacions pròpies i una important xarxa de bloguers, seguint el model original del portal.

La versió en castellà del 'Huffington Post' s'unirà a l'original nord-americana i les quatre que s'han creat des de llavors: la britànica, la francesa, la canadenca i la del Quebec. Serà, per tant, la primera en una llengua diferent de l'anglès o el francès.

stats