Mèdia 10/05/2012

ING es desmarca de la portada de 'La Razón' i "comprèn el malestar" dels usuaris

"Tindrem en compte aquesta situació per a futurs acords comercials", respon la companyia d'assegurances als seus clients. El diari posa a la primera plana les fotos de 5 líders sindicals juvenils i diu que treuen males notes

Ara
1 min

BarcelonaLa companyia d'assegurances ING Direct ha hagut de justificar el seu anunci en la portada de 'La Razón' d'aquest dimecres després de les queixes que hi ha hagut a les xarxes socials. El diari posa 5 líders estudiantils a la primera plana amb fotos, nom i cognoms i diu que tenen "un pèssim currículum i una clara vinculació amb el PSOE i altres formacions d'esquerra". El titular diu: "Els mals estudiants agiten l'educació".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Compartim el teu malestar. No podem controlar el context en què apareix la nostra publicitat en no tenir accés previ al contingut", diu ING des del seu compte de Twitter oficial a Espanya. "A ING DIRECT no opinem sobre continguts editorials ni sobre tendències polítiques. Una salutació", respon l'empresa als clients en diversos tuits. "Tindrem en compte aquesta situació per a futurs acords comercials. Una salutació", diu un altre missatge.

stats