La ITV tanca definitivament el polèmic ‘The Jeremy Kyle show’

Un participant del programa es va suïcidar després que el polígraf l'acusés d'infidel

La cadena britànica ITV ha cancel·lat definitivament 'The Jeremy Kyle show' arran de la mort, suposadament un suïcidi, d’un participant a qui el polígraf del programa va acusar de ser infidel a la seva dona. Dilluns la cadena havia deixat el futur del format en suspens, i finalment aquest dimecres ha anunciat que no es tornaria a emetre. “Donada la gravetat dels últims esdeveniments hem decidit finalitzar la producció de 'The Jeremy Kyle show'”, ha dit la directora executiva de la cadena, Carolyn McCall.

ITV cancel·la un ‘reality’ després de la mort d’un participant

Steven Dymond, de 63 anys, va aparèixer mort a casa seva el 9 de maig, una setmana després de gravar la seva participació al programa. El capítol s’havia d’emetre aquest dilluns, però no va arribar a veure la llum. Una persona que era entre el públic durant el rodatge ha explicat a la BBC que quan va saber que no havia superat el test del polígraf Dymond es va ensorrar. La causa oficial de la mort no s’ha fet pública, però diversos mitjans britànics assenyalen que hauria sigut una sobredosi de medicaments, possiblement intencionada.

L’oficina de la primera ministra considera “profundament preocupants” els fets. Per la seva banda, el president del comitè de Cultura, Mitjans i Esport, Damian Collins, ha afirmat que "la ITV ha pres la decisió correcta cancel·lant permanentment" el programa, però ha advertit que "això no hauria de ser el final de la qüestió". 

Més continguts de