Publicitat
Publicitat

"Identitats en construcció", a l'ARA Diumenge

Diverses iniciatives socials i artístiques busquen donar més visibilitat als transsexuals. I també, entrevista de Carles Capdevila a Ágnes Heller, una de les pensadores més importants del segle XX

LA PORTADA, EN PDF

Les espurnes d'una nova revolució. Diverses iniciatives atorguen nova visibilitat als trans, des de lleis fins a associacions de famílies passant per serveis específics de salut.

També trobareu a l'ARA Diumenge:

  • Entrevista de Carles Capdevila a Ágnes Heller, una de les pensadores més importants del segle XX. És professora emèrita a la New School of Social Research, i autora de llibres com Sociología de la vida cotidiana i The concept of the beautiful, recentment va participar en el cicle Converses a la Pedrera.
  • D'un abocador ruandès a les aules de Harvard. Justus Uwayesu, un noi víctima del genocidi ètnic, va ser rescatat als 9 anys i ara és universitari.
  • El regatisme extrem modifica el cervell. Els participants de la Barcelona World Race navegaran en parelles en un vaixell de vela durant uns tres mesos. Participen en projectes de recerca, entre altres coses, per veure com els canvia navegar.
Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT