La visita d'Iglesias a Junqueras a la presó i les manifestacions pels Jordis, entre les notícies del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats 

El vicepresident Pere Aragonès, el president Quim Torra i les parelles de Sànchez i Cuixart, Susanna Barreda i Txell Bonet, ahir a la manifestació / MANOLO GARCIA

1.

L'independentisme torna a exigir la llibertat dels Jordis un any després del seu empresonament. Una concentració amb el lema "No ens aturarem" aplega milers de persones a la plaça de Catalunya. 

2.

Iglesias visitarà Junqueras per bastir ponts amb ERC pels pressupostos. Els republicans adverteixen que els comptes no es negocien a Lledoners.

3.

Un MIR per ser mestre i professor d'universitat amb experiència a les aules: així es vol canviar la carrera docent. El document també planteja un cos únic de docents que puguin fer classe tant a primària com a ESO. 

4.

Un bisbe que va silenciar un cas d'abusos presidirà la comissió de l'Església espanyola contra la pederàstia. El grup elaborarà una nova normativa per substituir els protocols d'actuació fets el 2010 que serà presentada al papa Francesc. 

5.

TMB retira tres vagons a causa de la presència d'amiant a la pintura. L’empresa convoca la comissió de seguretat i salut del metro per explicar la situació.