Iglesias ofereix una coalició de prova d'un any i Sánchez la rebutja, i quatre notícies més del dia

Les cinc claus de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez / CHEMA MOYA / EFE

1.

Iglesias ofereix una coalició de prova d'un any i Sánchez la rebutja. El líder de Podem proposava sortir del govern si no funcionava i mantenir l'estabilitat parlamentària. Sánchez rebutjarà anar a la investidura si no té assegurat sortir escollit president. Calvo no aclareix si el candidat acceptarà l'encàrrec del rei en cas que Podem ofereixi els vots 'gratis'. 

2.

Draghi reactiva l’artilleria: tornarà a comprar deute dels països i encareix els dipòsits dels bancs. La preocupació per la salut de l'economia porta el BCE a reprendre les polítiques d'estímul. 

3.


S'entrega al jutge el presumpte autor de l'apunyalament mortal al Port Olímpic. Va fugir després de l'agressió a una noia de 26 anys i de ferir també un vigilant de seguretat. 

4.

Temporal històric de pluja que desborda rius al País Valencià i causa dos morts a Albacete. En localitats del Comtat com Beniarrés ja superen els 360 litres per metre quadrat. 

5.

Els deures del primer dia de curs per al departament: falten més mestres per aplicar el decret de l'escola inclusiva. La USTEC avisa que falten 8.300 docents per arribar a la capacitat de servei del 2010.