Mèdia 21/05/2012

Immaculada Juan és escollida nova presidenta del Consell Assessor de Continguts i de Programació de la CCMA

Substitueix Manel Garcia Biel, que ha renunciat al càrrec per "falta de pluralitat" a l'organisme

Acn
1 min

BarcelonaEl Consell Assessor de Continguts i de Programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha escollit Immaculada Juan com a nova presidenta. L'elecció s'ha produït en la sessió ordinària d'aquest dilluns sense cap vot en contra. Juan, que és membre del Consell Assessor des de la seva creació, el 2009, substitueix Manel Garcia Biel, que ha renunciat al càrrec per "falta de pluralitat" derivada de la nova llei de la CCMA. El Consell ha agraït la dedicació de Garcia Biel, que n'era el president des de l'octubre del 2009.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Immaculada Juan i Franch (Deltebre, 1963) és diplomada en magisteri per la Universitat Rovira i Virgili, postgrau en gestió i administració local per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau d'educació ambiental per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Va ser presidenta del Parc Natural del Delta de l'Ebre (1994-2003) i actualment n'és tècnica. Ha estat consellera comarcal del Baix Ebre (1991-2003) i alcaldessa de Deltebre (2001-2005).

Anteriorment, havia format part del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (2000-2004). És membre del consell d'administració de La Caixa i del Patronat de la Fundació de l'Obra Social de l'entitat.

stats