Mèdia 11/03/2012

La majoria dubta de l'autoria i dels explosius de l'11-M a la portada d''El Mundo'

L'aniversari dels atemptats de l'11-M, el desastre de Fukushima, les manifestacions contra la reforma laboral convocades per avui i l'acte fundacional de l'Assemblea Nacional Catalana centren les portades dels diaris catalans i espanyols

Ara
1 min
'El Mundo', 11 de març de 2012

Barcelona'EL Mundo' recull a la portada el recolzament que tindria una eventual reobertura del cas dels atemptats de Madrid. 'La Razón' dedica la portada a les víctimes com a resposta a l'"afrenta" dels sindicats de convocar mobilitzacions en el vuitè aniversari de l'11-M. 'El País' parla de com la crisi ha convertit el mileurisme en el somni de milers de joves.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El model d'immersió lingüística, a través d'una entrevista amb la consellera d'Ensenyament Irene Rigau i l'acte fundacional de l'Assemblea Nacional Catalana. centren la portada d''El Punt-Avui'

'El Periódico' dedica la portada a les manifestacions i al primer aniversari del desastre de Fukushima. Per a 'La Vanguardia', "Fukushima estanca la indústria nuclear al món"

'ABC' dedica la portada al rei Joan Carles I, que segons el diari compta amb el suport del 70% de la població de l'Estat.

Premsa esportiva

La nova polèmica entre Jose Mourinho i Guardiola centra les portades dels diaris esportius catalans. "Guardiola s'atipa, contesta al portuguès i marca les diferències", diu el 'Mundo deportivo'. L'Sport' és més rotund: "Guardiola s'emprenya", es pot llegir a la portada d'avui. 'El 9' qualifica la polèmica de "comparacions odioses".

Els diaris esportius catalans també es qüestionen l'arbitratge del partit del Madrid i el Betis, mentre que el 'Marca' qualifica Cristiano Ronaldo d'"águila roja".

stats