Recull de premsa
Mèdia 15/10/2011

"15-O Indignació global", proclama 'Público'

El diari 'Público' dedica la portada a les manifestacions que se celebraran simultàniament a tot el món per reclamar "una autèntica democràcia"

Ara
2 min
Público, 15 d'octubre

BarcelonaPúblico dedica la seva portada a les manifestacions que se celebraran simultàniament a 951 ciutats de tot el món per reclamar "una autèntica democràcia" en la primera acció coordinada internacional del moviment dels indignats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari La Vanguardia destaca a la seva portada que "Catalunya obre el debat sobre les taxes universitàries" i informa que els experts condicionen la pujada de les taxes a la millora de les beques. El diari barceloní afegeix que Espanya destina el 0,8% del PIB als becats, mentre que a la regió de l'OCD la mitjana és del 0,25%. La Vanguardia també destaca la inauguració de la gran antologia que la Fundació Miró dedica a l'artista, així com El Periódico i El Punt-Avui.

El Periódico diu a la primera plana que "Mas guanya temps" per aprovar els pressupostos i que "espera la nova cúpula del PSC" per negociar els comptes. El Punt-Avui obre la portada amb el titular "Salgado presumeix ara que té 4.000 milions de marge", i que apunta que "l'Estat comptabilitza ingressos no pressupostats i la reducció del cost de refinançar el deute per quadrar el dèficit". El PaísEl País també fa referència a aquesta informació i diu que "Salgado grata 4.000 milions per por d'incomplir el dèficit".

Els diaris madrilenys parlen a la portada de la llista electoral que presentarà el líder del PP Mariano Rajoy. Mentre que El Mundo diu que "Rajoy inclou els crítics Elorriaga i Aragonés a la llista de Madrid", El País titula "Rajoy demostra amb les seves llistes el seu poder sense ombra al PP". La Razón, per la seva banda, afirma "Marianisme sense exclusions" i ABC diu que "Gallardón es veu ministre".

stats