Mèdia 15/09/2012

Indignació pel 'topless' robat de Middleton

Selena Soro
2 min
Indignació pel 'topless' robat de Middleton

Aquest ha estat un estiu mogut per a la casa reial britànica. Tot just unes setmanes després de la polèmica pel nu del príncep Enric al portal TMZ, l'edició francesa de Closer publica unes fotografies de Kate Middleton (01) fent topless . Els portaveus del Palau de Saint James ja han comunicat que la família s'està plantejant denunciar la revista perquè "s'ha creuat una línia vermella".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les imatges es van fer durant les vacances de Guillem d'Anglaterra i Kate Middleton en un castell francès, propietat del nebot de la reina. Segons El País , alguns mitjans britànics també van rebre el fotoreportatge, però van decidir no comprar-lo. Entre ells el sensacionalista The Sun , que sí que va treure el nu del príncep Enric.

Els editors de Closer , per la seva banda, creuen que "hi ha hagut una reacció excessiva a les fotografies". "El que veiem és una parella jove que acaba de casar-se i que està enamorada. Són unes imatges esplèndides", afegeixen. Segons els editors de la revista, Kate Middleton és de veritat una princesa del segle XXI. "És una dona jove que està en topless , igual que se'n pot veure en qualsevol platja de França o del món", conclouen.

La setmana passada, un jutge ja va condemnar la revista VSD a pagar 2.000 euros per haver publicat unes fotografies en què el president francès, François Hollande , i la primera dama, Valérie Trierweiler , passejaven per la platja. Ells, però, anaven en banyador.

Heidi Klum estrena relació

Set anys després del seu matrimoni, Heidi Klum (02) i Seal es van divorciar "de manera amistosa". Fa unes setmanes, ell va acusar-la d'haver-lo enganyat amb el guardaspatlles, Martin Kristen . Ara ella confirma la seva relació amb Kristen, però assegura que no hi va haver infidelitat.

Eva Longoria, enamorada

Després de trencar la seva relació amb Eduardo Cruz , el germà de Penélope, amb qui va sortir durant un turbulent any i mig de crisis contínues, Eva Longoria (03) ha confirmat que torna a estar enamorada. En un programa del cor televisiu, l'actriu de Mujeres desesperadas va confirmar que surt amb Mark Sánchez , el quarterback de l'equip de rugbi New York Jets. "Som molt feliços", va dir l'actriu. Es van conèixer al juny en una festa a Nova York. Veurem què passa. Sánchez també és conegut per les seves conquestes i se l'ha relacionat, entre d'altres, amb Hayden Panettiere , Kim Kardashian i recentment amb la model Kate Upton .

Tornada a l'escola

Les filles dels prínceps van atendre ahir els mitjans de comunicació a les portes de l'escola. "Ai, que insulses", els va retreure Letizia (04) en vista de les breus respostes de les nenes.

stats