Moviment dels indignats
Mèdia 18/09/2011

Mig centenar d''indignats' passen la nit davant la Borsa

Diferents col·lectius de Nova York, que s'han concentrat davant Wall Street amb la intenció d'ocupar-la durant un mes, van fer la convocatòria

Redacció
1 min

BarcelonaMig centenar d'indignats han acampat davant la Borsa de Barcelona, al passeig de Gràcia. El seu objectiu és estar-s'hi fins dilluns i impedir que hi hagi qualsevol activitat econòmica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta iniciativa mundial, que es fa simultàniament en una vintena de ciutats, coincideix amb la fallida del banc nord-americà Lehman Brothers, considerat el punt d'inici de la crisi econòmica. Els indignats barcelonins han convocat una manifestació per avui a les 7 de la tarda a la plaça de Catalunya per defensar la sanitat i l'educació públiques.

A Nova York, centenars de persones ocupen Wall Street. El seu objectiu és quedar-se al centre de les finances mundials durant tot un mes. La policia ha optat per tancar el trànsit.

Els indignats de Madrid, València, Bilbao o Las Palmas també s'han mobilitzat amb l'objectiu de cridar l'atenció sobre la necessitat de regular els mercats financers i limitar la seva influència sobre la vida política.

stats