Publicitat
Publicitat

Indústria medita donar més temps per antenitzar

El ministeri d’Indústria ha obert la porta a endarrerir fins més enllà de l’1 de gener la data fixada per a l’alliberament del dividend digital. El ministre José Manuel Soria va anunciar que abans que acabi l’any el govern espanyol decidirà “si convé o no” posposar aquesta data, la qual cosa suposaria donar més temps per completar el procés de reantenització, imprescindible per seguir rebent tots els canals de TDT un cop aquesta part de l’espectre quedi reservada a la telefonia 4G.

El mateix Soria va reconèixer que, segons les estimacions del seu ministeri, el 52% dels 998.000 edificis espanyols que han d’adaptar l’antena no hauran tingut temps de fer-ho aquest any, quan venç el termini fixat per la Unió Europea per alliberar el dividend digital a Espanya. De totes maneres, Soria va subratllar que els veïns que no s’hagin antenitzat a temps “no es quedaran en blanc”, sinó que només deixaran de rebre alguns canals amb poca audiència.

Fa tot just dues setmanes, el mateix ministeri havia assegurat que no es plantejava modificar la data de l’1 de gener, en resposta a una petició conjunta de cadenes, instal·ladors i espectadors que reclamaven, com a mínim, tres mesos més de marge.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT