Inma Cuesta i Bárbara Lennie protagonitzaran una nova sèrie de Netflix

'El desorden que dejas' suposarà el debut com a director d'un dels creadors d''Élite'

Inma Cuesta i Bárbara Lennie interpretaran els dos personatges principals d' El desorden que dejas, una de les cinc noves sèries produïdes a Espanya que Netflix té intenció d'estrenar durant el 2020. La plataforma ha anunciat aquest dimarts el repartiment de la ficció, que comptarà també amb Tamar Novas, Arón Piper i Roberto Enríquez i que es començarà a rodar el dia 21 a Galícia. 

El director del projecte és Carlos Montero, autor de la novel·la homònima en què es basa la sèrie, amb la qual l'any 2016 va guanyar el premi Primavera. Montero és, juntament amb Darío Madrona, un dels creadors de l'exitosa sèrie juvenil de Netflix  Élite, i ha treballat com a guionista en ficcions com  Física o química Al salir de clase i El comisario. Amb  El desorden que dejas s'estrenarà com a director. 

La sèrie, produïda per Vaca Films, gira al voltant de la Raquel (Inma Cuesta), una professora de literatura que accepta una plaça com a suplent al poble del seu marit, en una zona rural de Galícia. Hi arriba amb il·lusió, però des del primer moment els alumnes li deixaran clar que no l'hi posaran fàcil. De fet, el primer dia es troba dins del bolso una nota anònima amb la pregunta: "I tu quan moriràs?" Aviat la Raquel descobrirà qui era la professora a qui està substituint i què li va passar. 

Bárbara Lennie donarà vida a la Viruca, una professora enigmàtica que farà costat a la Raquel. Tamar Novas i Roberto Enríquez interpretaran, respectivament, els marits de les dues protagonistes, i Arón Piper es convertirà en un dels alumnes de l'institut. 

Més continguts de