Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

Instagram ja està disponible per a Android

La popular aplicació de fotografia, amb 30 milions d'usuaris, només era compatible amb els dispositius d'Apple

Instagram, la popular aplicació de fotografia per a 'smartphones', ja està disponible per als usuaris d'Android. "Hem estat treballant incansablement per a fer aquesta aplicació", afirmen els responsables d'Instagram al seu blog.

Fins avui, l'aplicació només es podia descarregar als dispositius d'Apple, però des d'aquest dimarts ja es pot baixar de manera gratuita a Google Play, la nova botiga d'aplicacions de Google.

El cofundador d'Instagram, Kevin Systrom, ja va anunciar la setmana passada que la versió per a Android era imminent: "L'usuari trobarà els mateixos filtres i la mateixa comunitat que a la versió per a iOS. De fet, aquesta és encara millor. Una bogeria", va dir.

Mesos d'espera

Instagram, que va llançar-se fa poc més de dos anys, compta ja amb 30 milions d'usuaris. L'aplicació s'ha convertit en tot un fenomen social: més enllà de filtrar fotografies, Instagram en millora la qualitat. A més, funciona també com a xarxa social i permet compartir les imatges a Facebook, Twitter, Tumblr i Foursquare. Per tot això, les altres plataformes mòbils –com en el cas d'Android– havien sol·licitat tenir una versió compatible amb els seus sistemes operatius.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT