COMUNICACIÓ
Mèdia 03/04/2012

Instagram ja està disponible per a Android

La popular aplicació de fotografia, amb 30 milions d'usuaris, només era compatible amb els dispositius d'Apple

Ara
1 min

BarcelonaInstagram, la popular aplicació de fotografia per a 'smartphones', ja està disponible per als usuaris d'Android. "Hem estat treballant incansablement per a fer aquesta aplicació", afirmen els responsables d'Instagram al seu blog.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins avui, l'aplicació només es podia descarregar als dispositius d'Apple, però des d'aquest dimarts ja es pot baixar de manera gratuita a Google Play, la nova botiga d'aplicacions de Google.

El cofundador d'Instagram, Kevin Systrom, ja va anunciar la setmana passada que la versió per a Android era imminent: "L'usuari trobarà els mateixos filtres i la mateixa comunitat que a la versió per a iOS. De fet, aquesta és encara millor. Una bogeria", va dir.

Mesos d'espera

Instagram, que va llançar-se fa poc més de dos anys, compta ja amb 30 milions d'usuaris. L'aplicació s'ha convertit en tot un fenomen social: més enllà de filtrar fotografies, Instagram en millora la qualitat. A més, funciona també com a xarxa social i permet compartir les imatges a Facebook, Twitter, Tumblr i Foursquare. Per tot això, les altres plataformes mòbils –com en el cas d'Android– havien sol·licitat tenir una versió compatible amb els seus sistemes operatius.

stats