Televisió

'Isabel' s'estrenarà finalment el 10 de setembre a TVE

La sèrie estava prevista en un principi per al gener, però les retallades n'han endarrerit l'inici fins ara i han impedit que se'n rodin noves temporades

'Isabel' és a punt de sortir del calaix. Després de vuit mesos esperant el seu moment –l'estrena s'havia anunciat inicialment per al 30 de gener d'aquest any–, la sèrie produïda per Diagonal TV i protagonitzada per Michelle Jenner s'estrenarà a La 1 el 10 de setembre, segons ha pogut confirmar l'ARA. Sis dies abans se'n farà una preestrena al FesTVal de Vitòria.

'Isabel', centrada en la vida de la reina de Castella Isabel la Catòlica, havia de ser una de les grans apostes de TVE per a la temporada passada, però els problemes econòmics que ha viscut la televisió estatal durant els últims mesos van fer que l'emissió quedés suspesa sense nova data. De fet, les previsions inicials de TVE no incloïen ni tan sols fer-la debutar aquesta tardor, i no ha sigut fins a aquest mateix dijous que s'ha oficialitzat la decisió de programar-la.

El retard en l'estrena, però, ja ha tingut conseqüències: a l'abril, Diagonal TV va decidir no esperar més i va tancar la porta a rodar-ne més temporades inicialment n'hi havia tres de previstes–, i fa tot just unes setmanes aquesta decisió es va fer plenament visible quan es van començar a desmuntar els decorats.

De retruc, la confirmació de l'estrena d''Isabel' a la tardor tindrà conseqüències per a una altra producció de TVE que s'ha passat molts mesos esperant el retorn, 'Gran reserva'. Les línies mestres de La 1 per a la propera temporada preveien inicialment col·locar la tercera etapa d'aquesta producció sobre el món del vi els dilluns a la nit, però a l'hora de la veritat la franja ha sigut adjudicada a 'Isabel'. Sembla, doncs, que 'Gran reserva' haurà d'esperar encara uns mesos més per tornar a la graella.

Més continguts de