"Islam, religió de pau... eterna", la portada de 'Charlie Hebdo' sobre l'atemptat de Barcelona

La revista torna a generar polèmica en il·lustrar la primera pàgina amb un dibuix de l'atropellament a la Rambla

Nova portada polèmica de 'Charlie Hebdo'. La revista satírica francesa, que el gener del 2015 va ser víctima d'un atemptat jihadista, converteix l'atac de dijous passat a la Rambla de Barcelona en el tema de portada del seu número d'aquesta setmana. A la primera pàgina de la publicació s'hi veu el dibuix de dues persones mortes sobre bassals de sang, després que una furgoneta blanca els acabi d'atropellar. "Islam, religió de pau... eterna", diu el titular. 

La revista, que va ser objecte d'una onada de solidaritat global quan va patir l'atemptat que va acabar amb la vida de vuit dels seus col·laboradors, ja ha provocat altres polèmiques importants durant els darrers mesos. Després dels atemptats del novembre del 2015 a París, per exemple, van dibuixar un home foradat per diversos trets de bala i bevent xampany. 

També va generar una forta controvèrsia la vinyeta en què suggeria que l'Ailan, el nen sirià que va morir ofegat quan intentava arribar a Europa, s'hauria convertit en un agressor sexual si no hagués mort. 

I després dels terratrèmols que van deixar prop de 300 morts a Itàlia el setembre passat, la revista va comparar les víctimes amb plats de pasta. 

Més continguts de