Ja són quatre els morts a causa de les inundacions per la gota freda, i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

Una dona netejant casa seva, a Ontinyent, després de les fortes pluges que hi ha hagut al País Valencià / JOSE JORDAN / AFP

1.

Ja són quatre els morts a causa de les inundacions per la gota freda. Les poblacions del Baix Segura es preparen per a noves crescudes pels desembassaments dels pantans.  La méteo en 1 minut: la gota freda es dilueix però deixarà un temps insegur. L'ambient estiuenc marcarà el temps fins ben entrada la setmana que ve.

2.

El TSJC admet a tràmit la recusació de Torra contra Barrientos i Armas i els aparta temporalment de la causa. Suspèn la tramitació del procediment fins que no es resolgui la petició del president. 

3.

Iglesias assegura que Sánchez "és fred" i que Podem s'abstindrà a la investidura si no hi ha un acord de coalició. El PSOE assegura que la proposta d'una coalició revisable al cap d'un any "no és seriosa". 

4.

L'alcalde de Badalona presumeix d'aconseguir que la Generalitat no instal·li cap centre de 'menes' a la ciutat. El Homrani lamenta que Pastor sigui incapaç de sortir "del marc mental de l'extrema dreta". 

5.

Gasol porta Espanya a la final del Mundial (95-88). L'equip de Scariolo s'enfrontarà diumenge al combinat de l'Argentina (14 h, Cuatro).