Mèdia 16/06/2012

Jaime Cantizano presentarà 'Dando la nota' a Antena 3

El presentador de 'DEC', canvia la premsa rosa per un 'talent show' però no és canvia de cadena. Haurà de competir amb Pilar Rubio, que conduirà un programa de característiques similars

Ara
1 min
Jaime Cantizano

BarcelonaDesprés de diversos mesos de descans en acabar DEC, Jaime Cantizano tornarà a la televisió aquest estiu amb el programa musical 'Dando la nota', segons ha confirmat després el propi presentador a través del seu compte personal de Twitter. Un dels rostres més identificables amb la cadena Antena 3, ara conduirà aquest programa produït per Zeppelin/Endemol, que consisteix en una sèrie de proves musicals amb famosos a l'estil del mític 'Furor', presentat per Alonso Caparrós.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, es confirmen els rumors que feia unes setmanes corrien per diversos digitals. "Segueixo vinculat a Antena 3 per molt de temps. Estem parlant i continuarem parlant. El que sí serà un projecte diferent perquè no es podrà fer el mateix que DEC. A més, tothom necessita canviar", comentava Cantizano a 'Vanitatis'.

'Dando la nota' coincidiria a la graella amb l'altre 'talent show' de Telecinco 'Todo el mundo es bueno', presentat per Pilar Rubio i José Corbacho. En aquest cas, els concursants tindran un temps limitat per convèncer el públic present al plató de la seva vàlua artística amb les actuacions.

stats