Jaume Balagueró i Pau Freixas adaptaran 'Els sense nom' per a la televisió

La sèrie té el suport de Filmax

La primera pel·lícula de Jaume Balagueró,  Els sense nom, tindrà versió televisiva, segons avança la revista especialitzada Variety. El director s'ha unit a Pau Freixas, creador de Polseres vermelles i Sé quién eres, per traspassar la història a la petita pantalla amb el suport de Filmax, la productora que ja va estar al darrere de la pel·lícula amb què Balagueró va debutar al cinema. 

Basada en una novel·la de terror escrita pel britànic  Ramsey Campbell, Els sense nom explicava la història de la Clàudia (Emma Vilarasau), una dona que sis anys després de la desaparició i mort de la seva filla rep una inquietant trucada que li fa pensar que la nena encara és viva. Freixas ha explicat a Variety que Balagueró ha treballat amb diversos guionistes per "crear una bíblia [document base d'una sèrie] bastant extensa" i un full de ruta amb les trames principals. "El procés d'escriptura ha confirmat la nostra sensació que el projecte original és un gran punt de partida. Obre una gamma de possibilitats potents per a una sèrie amb un peu en el terror i l'altre en emoció", detalla Freixas. 

Ivan Díaz, director internacional de Filmax, ha explicat que amb l'adaptació d' Els sense nom volen seguir els passos d'altres grans títols del cinema, com per exemple Fargo, que tenen versió televisiva i seriada.