Mèdia 22/09/2011

Encesa discussió a Intereconomía: “Però què s'ha fumat, senyor López Tena?"

El programa 'Dando Caña' entrevista el diputat de Solidaritat després que aquest digués que volia entrar al Congrés per "rebentar Espanya des de dins". La conversa s'escalfa, i el López Tena s'aixeca i abandona l'entrevista

Ara
2 min

BarcelonaEl programa Dando Caña del canal espanyol Intereconomía ha entrevistat aquest dimecres el diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, arran de les declaracions que va fer aquest dimarts a Els Els matins de TV3, en què va subratllar que “el motiu d'anar al Congrés és rebentar Espanya des de dins”matins de TV3. La conversa puja tant de to, que López Tena s'aixeca i marxa a mitja entrevista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un moment de la conversa, l'entrevistador increpa el diputat de SI titllant el partit i els seus militants de “perillosíssims”. López Tena replica que ells no busquen “els vots dels espanyols, sinó dels catalans”, i Algarra puntualitza que ell és “català”, però “tan espanyol com qualsevol altre català”. La conversa puja de to quan Tena contesta “Vostè és espanyol? Doncs el seu vot no el volem, ni el busquem”. La rèplica d'Algarra encarrila el final de l'entrevista: “Què s'ha fumat, sr. López Tena, per dir aquesta barbaritat?”. El diputat de SI s'aixeca i sentencia: “Vagi a insultar la seva estimada mare i digui-li què és el que fuma i quines drogues pren”. Abans, però, una anècdota posa el repic final: a López Tena li cau el micròfon i Algarra subratlla “ni el micròfon vol sentir aquestes barbaritats. “Ja ho veuen, la capacitat de dialogar que té un independentista català, que no és capaç de defensar les coses quan se li discuteixen”, sentencia Algarra.

A la pàgina web del canal resumeixen l'entrevista així: “(...) Alfons López Tena ha tornat a justificar, aquesta vegada a Intereconomía TV, les seves violentes paraules de “rebentar Espanya” i ha sigut incapaç de raonar des de la lògica per què Catalunya és una nació”.

stats